Priminfo-Grup a lansat seria de buletine informative destinate clienților companiei

Compania Priminfo-Grup a lansat primul buletin informativ pentru clienții corporativi.

”Deseori constatăm că managerii companiilor sau contabilii responsabili de procesul de calculare și gestionare a resurselor financiare ale companiei se confruntă cu lipsa de informație în procesul de lucru. Reieșind din aceste considerente Priminfo-Grup și-a propus să vină cu un produs care să contribuie la facilitarea muncii cliențior săi și nu doar”, a informat Viorel Dandara, directorul Priminfo-Grup.

Potrivit sursei citate, Buletinul informativ conține cele mai recente modificări legislative, decizii și alte prevederi ce îi interesează pe cei ce operează în domeniul fiscal și contabil. ”Asupra conținutului acestui produs lucrează membrii întregii echipe Priminfo-Grup printre care sunt auditori, experți în domeniul contabil, consultanți fiscali”, a afirmat Dandara.

”Publicația va fi pregătită periodic pe măsura emiterii diferitor acte legislative sau de alt ordin cu carcter de reglementare pentru domeniile menționate și va fi distribuită gratuit clienților Priminfo-Grup. De asemenea, buletinul va fi plasat ulterior pe site-ul companiei: www.priminfo.md”, a ținut să menționeze Viorel Dandara.